Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pieczeń nie dość że jest prosta w wykonaniu to jeszcze bardzo smaczna. Z własnym chlebem po prostu niebo w gębie. Dodając sos można też z pieczeni zrobić dodatek do ziemniaków.
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 111
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 54
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 112
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 133
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 111
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 54
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 112
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 133
Składniki
Mięso zmieliłem razem z liśćmi pora, na koniec zmieliłem chleb. Cebulę posiekałem i podsmażyłem z wyciśniętym czosnkiem. Następnie dodałem pokrojone grzyby i przez chwilę dusiłem. Wszystkie składniki wymieszałem razem z przyprawami i jajkami.
Jeżeli masa wyjdzie zbyt gęsta można dodać mleko. Jeśli nie ma liści pora, można je pominąć. Foremkę wyłożyłem papierem do pieczenia, piekłem około 60 minut w 190 stopniach. Foremka miała wymiary : 25x12 cm.