Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo łatwy w przygotowaniu, więc warto go przygotować samemu
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1060
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 155
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 34
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 71
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1060
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 155
Składniki
Wątróbkę opłukać i oczyścić z błonek. Na patelni rozgrzać 2 łyżki masła. Smażyć na nim wątróbkę razem z obraną i pokrojoną w kostkę cebulą. Przestudzić. Usmażoną wątróbkę z cebulą przełożyć do blendera. Zmiksować na gładko. Dodać stopione masło oraz przyprawy. Dobrze razem wymieszać. Przełożyć do słoiczków i wstawić do lodówki. Jeżeli chcemy pasztet przechowywać dłużej należy na wierzchu polać go sklarowanym masłem.