Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasztet z kaczki"
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2301
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 727
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3998
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 448
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2301
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 727
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3998
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 448
Składniki
Mięso zmiel dwukrotnie razem z wątróbkami. Dodaj żółtka jajek, masło, śmietanę oraz część warzyw. Przypraw solą, pieprzem i gałką. Dodaj ubite białka i delikatnie wymieszaj.
Pasztet wyłóż do formy wysmarowanej tłuszczem. Całość włóż do kąpieli wodnej i piecz 80 minut w temperaturze 120° C. Na 10 minut przed końcem posyp wierzch resztą pokrojonych warzyw.Źródło: Na żywo