Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na potrawę Wigilijną. Pasztet jest super.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2125
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20987
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2125
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20987
Składniki
Wykonanie: Grzyby dokładnie opłukać, zalać wodą i pozostawić do następnego dnia, po czym ugotować do miękkości. Bułkę tartą zalać śmietaną, wymieszać i odstawić na pół godziny. Grzyby zmielić razem z cebulą, połączyć z namoczoną bułką tartą, orzechami, jajkami, przyprawami do smaku.
Dokładnie wymieszać, przełożyć do przygotowanej formy keksowej.
Piec w temperaturze 160 stopni przez około 40 minut. Super potrwa na stół Wigilijny.