Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny smak pasztetu. Pasztet warzywny to bardzo zdrowe jedzonko:)
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 104
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 627
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 77
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 104
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 627
Składniki
Cukinie ścieramy na grubych oczkach. Jeśli ma miękką skórkę, możemy zetrzeć ze skórą. Pasztet będzie wtedy bardziej zielony:)
Mieszamy wszystkie składniki, ciasto wlewamy do podłużnej foremki wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach:)