Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z wykorzystaniem mięsa i warzyw z rosołu, delikatny , aromatyczny , do różnego rodzaju pieczywa.
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 33
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 291
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 119
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 33
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 291
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 119
Składniki
Mięso z rosołu , drobno pokroić, przepuścić przez maszynkę lub zblendować, podobnie warzywa. Mięso z indyka doprawić solą, pieprzem, przyprawą do dań z indyka. Wbić jajko , dodać mięso i warzywa z rosołu, wymieszać dokładnie, gdyby było suche , dodać 1/2 szklanki rosołu, wymieszać. Wyłożyć do foremki.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 50 minut.
Pokroić w plastry i podawać z ulubionym pieczywem.