Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Mieszczański przysmak schabowy"
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 24
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 62
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1016
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 148
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 24
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 62
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1016
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 148
Składniki
W garnku zagotuj 2 litry posolonej wody. Dodaj ziarenka ziela angielskiego oraz pieprzu. Włóż schab. Poczekaj, aż woda znowu zawrze, zmniejsz płomień i gotuj jeszcze ok. 2 godz. i 30 minut.
Musztardę wymieszaj z jajkami, cukrem i tartą bułką. Dodaj igiełki rozmarynu. Mięso wyjmij, dobrze osusz. Ułóż w brytfance. Posmaruj pastą. Piecz ok. 20 minut w 200°C. Podawaj z kapustą i jabłkami.Źródło: Naj