Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno doprawiona! Dla tych, którym znudziły się sklepowe wyroby.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Składniki
Podgotowałam rybę na małym ogniu 10 minut. Gdy lekko ostygła wyjęłam z niej wszystkie ości.
Dodałam składniki do ryby. Żelatynę namoczyłam w wodzie pięć minut i też dodałam. Wymieszałam całość.
Farsz dałam do osłonki. Parzyłam mielonkę 45 minut w 80 stopniach. Po ostudzeniu zostawiłam w lodówce na noc.
Smacznego :)