Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe w przygotowaniu
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 15
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 15
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Składniki
Fileta myjemy i osuszamy. Kroimy na kawałki wielkości ok 3 na 4 cm. Posypujemy przyprawą do kurczaka-odstawiamy na ok. 15 min. Do miski przekładamy jogut i dodajemy fileta w przyprawie. Wkładamy do lodówki na całą noc.
Krakersy kruszymy do miski. Fileta panierujemy w krakersach i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzewamy do 160-180 stop. C, i pieczemy ok 20-25 min. Podajemy z sosem czosnkowym. Smacznego.