Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszankę z patelni pamiętam z dzieciństwa – jedno z ulubionych dań mojego taty :) Sama też lubię od czasu do czasu ją zjeść. Tylko zawsze jem na końcu, bo ja osobiście najbardziej gustuję w mocno wysmażonej. Zazwyczaj jest więc tak, że wszyscy przy stole jedzą swoje porcje, a moją kaszanka jeszcze się przypieka na patelni :)
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 782
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4495
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 96
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 782
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4495
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 96
Składniki
Na patelni podgrzewamy 2 łyżki oleju i podsmażamy na nim posiekaną drobno cebulę. Następnie wrzucamy pokrojoną w plastry kaszankę. Chwilę ją podgrzewamy i „dzióbiemy” ją na mniejsze kawałki. Lekko podsmażamy. Taką kaszankę najczęściej podajemy z kromką pełnoziarnistego chleba i pokrojonym kiszonym ogórkiem. Smacznego!!!