Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotowany schab z powodzeniem można traktować jako świetny dodatek do kanapek, chociaż w moim domu najczęściej jest po prostu podstawą wszelkiego rodzaju garmażerek, które są serwowane przy okazji różnych uroczystości. Jego ogromną zaletą jet to, że w czasie cięcia się nie kruszy i dzięki temu bardzo ładnie prezentuje się na półmisku.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 151
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 114
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 212
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 30
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 151
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 114
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 212
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 30
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Składniki
Do garnka wlewam wodę i wszystkie składniki zalewy. Całość gotuję i studzę. Schab oczyszczam z tłuszczu i błon, jeśli takie się na nim znajdują. Oczyszczony schab wkładam do zalewy i gotuje kilka minut (5-6). Garnek ściągam z pieca, a schab pozostawiam w zalewie do ostygnięcia, często zostawiam go na całą noc. Zimny tnę w plastry.