Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Domowy pasztet z wątróbką"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Czas: 110 minut. Poziom: średni, porcje: 12, 220 kcal/porcja.
Na patelni zeszklij cebulę, dodaj pokrojoną wątróbkę.
Zmiel mięso z kurczaka, potem ostudzoną wątróbkę i namoczoną wcześniej bułkę.
Dodaj dwa jaja, dopraw do smaku i wymieszaj.
Piecz w temperaturze 200 stopni C przez 50 minut.Źródło: Tele Tydzień