Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielona szakszuka to znakomity pomysł na lekkie, ale treściwe śniadanie z dużą ilością białka. Jeśli lubisz pikantne potrawy, szakszukę koniecznie podaj z odrobiną ostrego sosu Sriracha, będziesz zachwycony jej smakiem.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 103
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 213
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2088
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 379
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 265
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 103
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 213
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 2088
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 379
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 265
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj w drobną kostkę.
Cukinię umyj, osusz i pokrój w półtalarki. Szpinak przepłucz na sitku pod bieżącą wodą.
Na patelni rozgrzej masło klarowane. Zeszklij cebulę i czosnek. Następnie wrzuć cukinie i całość podsmażaj przez 5 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Po upływie czasu dodaj szpinak, a gdy zmniejszy swoją objętość, wbij jajka. Przykryj pokrywką i trzymaj na ogniu do momentu, aż białko jajka się zetnie.