Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niespodzianka dla mojego slodkiego nalesnikozercy :) to raczej propozycja podania ale mysle ze sie spodoba :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 236
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 236
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
przyrzadzic galaretke wg przepisu na opakowaniu, wylac na plaski talerz, zostawic do stezenia. ugotowac budyn wg przepisu na opakowaniu, przestudzic, jeszcze cieplym posmarowac nalesniki i zlozyc w trojkaty.
reszta wykonania to juz nasza fantazja: ja w przejscia miedzy nalesnikami wsypalam maliny, z galaretki foremka do kruchych ciasteczek wycielam serduszka, ozdobilam nimi nalesniki, udekorowalam je smietana i drazami :)
milego dnia zakochanych :)