Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli chodzi o mały głód, to może się przydać jakaś dobra dusza do pomocy
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Kurczaka pokroić w drobną kostkę, doprawić sola i gałką i usmażyć na oleju pod koniec dodając pokrojoną w kostkę paprykę. Całość przestudzić.
Do kurczaka dodać groszek, drobno pokrojony lub wkruszony ser, wymieszać i farsz gotowy.
Jajka ze śmietaną doprawić solą i wymieszać dobrze trzepaczką.
N teflonowej patelni rozpuścić masło, wlać masę jajeczną i po chwili rozłożyć równomiernie farsz. Smażyć na małym ogniu pod przykryciem aż wierzch ścięcia zależy od upodobań.