Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
Ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Paluszki krabowe i ogórki kwaszone zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko dokładnie wymieszać z dodatkiem majonezu, czarnego pieprzu i soli. Pasta gotowa. Na kromkę chleba tostowego nakładać przygotowaną pastę i przykładać drugą kromką. Lekko docisnąć. Zamaczać w roztrzepanych jajkach i smażyć na złoty kolor, na rozgrzanym na patelni oleju rzepakowym. Smacznego.