Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska, która łączy w sobie słodkie nuty fig z kremowym serem Camembert oraz chrupkością tostów. Połączenie słodyczy fig z kremowym serem i chrupiącym tostem tworzy wyjątkowy smakowy kontrast, który na pewno przypadnie do gustu wielu osobom. Takie tosty to świetna propozycja na śniadanie lub kolację.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5339
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 118
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 22
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4502
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5339
Składniki
Kromki chleba podgrzać w tosterze, rozgrzać piekarnik z funkcją grilla. Kromki ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skropić oliwą, ułożyć plasterki sera camembert, na to plastry fig i do piekarnika na kilka minut do lekkiego zrumienienia. W tym czasie na suchej patelni uprażyć orzechy włoskie. Gotowe tosty posypać orzechami i polać miodem. SMACZNEGO!!!