Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzyby enoki można zastąpić pieczarkami, choć te nie są tak kremowe i maślane w smaku.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 306
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5014
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 306
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5014
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek, imbir i chili – smażyć pół minuty.
Dodać sos sojowy, szpinak, grzyby enoki i sezam – smażyć około 2 minuty. Zdjąć z ognia, skropić sokiem z limonki.
W międzyczasie na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone.
Podawać całość razem z jajkiem.