Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miła, zdrowa i pyszna odmiana dla owsianki, którą jadam bardzo często na śniadanie. Polecam :-)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 514
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 514
Składniki
Kasze opłukać na sitku, wsypać do osolonej wody i gotować na małym ogniu do wchłonięcia wody, ok. 15 - 20 min. Dodać cukier i wymieszać. W tym czasie jabłko obrać, pokroić w kostkę i lekko poddusić w garnku w malutkiej ilości wody, dodać cukier waniliowy i cynamon, wymieszać. Do ugotowanej kaszy dodać zimne mleko, wymieszać, wyłozyć na miseczkę, na wierzch położyć uprażone jabłko. Smacznego :-)