Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, sycące i pożywne tosty idealne na śniadanie jak również na kolację czy obiad dla zapracowanych
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 49
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 62
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1046
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 238
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 49
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 62
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1046
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 238
Składniki
Kromkę chleba razowego posmaruj masłem, połóż plasterek żółtego sera, dwa plasterki polędwicy drobiowej, plasterki ogórka kiszonego oraz paski czerwonej papryki. Całość przykryj kolejnym plasterkiem żółtego sera i kromką chleba.
Włóż do tostera i zapiekaj do ulubionej chrupkości i złotego koloru. Podaj z ulubionymi dodatkami np. ketchupem.