Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pomysł na szybkie śniadanie lub kolację na każdą kieszeń. Zapraszam na krótki film na yt.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 291
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 291
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Składniki
Piekarnik nastaw na 200 stopni. Ciasto francuskie podziel na 8 części.
Na każdy kawałek ciasta połóż jeden plasterek sera a następnie parówkę, zwiń i natnij nożem 3 razy.
Gotowe parówki wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 200 stopni funkcja góra, dół na środkowej półce przez 20 minut.
Oto gotowe parówki ,które serwujemy z ulubionym ketchupem. Zapraszam serdecznie do obejrzenia filmu na moim kanale na You Tube oraz na inne filmy z mojej kuchni włoskiej. Smacznego!