Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla amatorów makaronów z sosem, pyszne :)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Do przygotowania sosu użyłam wcześniej zrobionego sosu z pieczarek i warzyw, oraz mielonki ze słoiczka, również domowego wyrobu.
W garnczku zagotowujemy sos pieczarkowy z pokrojoną w kostkę mielonką, sos możemy troszkę zagęścić mąką ziemniaczaną i zabielić śmietaną.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Ugotowane spaghetti podajemy polane obficie sosem.