Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 47
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 333
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 47
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 97
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 333
Składniki
Odcedzić tuńczyka. Do tuńczyka dodać ugotowane na twardo 2 jajka ( starte na tartce na dużych okach lub drobno pokrojone ) i lekko wymieszać. Do tego wkrawamy rzodkiewkę , drobno posiekaną cebulę ( ilość zależy od upodobań konsumenta ) i ścieramy do tego ser żółty. Dodajemy majonez ( około 2-3 łyżek ). Dodajemy posiekany szczypiorek i jak ktoś lubi to jeszcze rzeżuchę i papryczkę chili lub pieprz cayenne - jak ktoś lubi na ostro ;) Doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego.