Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proste ale smaczne śniadanie. Bułeczki z pieczarkami i serem zapiekane w piekarniku. Polecam
nóż, patelnia, łyżka, papier dopieczenia, blaszka,
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Bułki przekroić na połówki. Pieczarki oczyścić, pokroić w półplasterki lub w kostkę, następnie podsmażyć do miękkości na maśle klarownym razem z pokrojoną w kostkę cebulą. Po podsmażeniu jeszcze ciepłe pieczarki nakładać na połówki bułek układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, każda połówkę bułki nakryć plasterkami sera żółtego . Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do rozpuszczenia sera. Po wyjęciu polać ketchupem. Smacznego
Przygotowane bułeczki do zapieczenia.