Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka pasta do wykonania. Smak mojego dzieciństwa.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 54
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7148
Polecam.
Odsłon: 1647
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 54
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7148
Polecam.
Odsłon: 1647
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Składniki
Jajko i cebulę pokrój w kosteczkę (ja cebulę kroję w taką mini kosteczkę), posól do smaku, dodaj odrobinę pieprzu i łyżkę majonezu. Wymieszaj i kładź na kanapkę. Smacznego. Moje śniadanie to: Grzanki z chleba z sałatą lodową i plasterkiem ulubionej wędliny oraz oczywiście na wierzch pasta i kubek ulubionej herbaty :)