Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna propozycja podania śniadania z jajek i parówki. Druga połówka będzie miło zaskoczona .
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1626
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 139
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7140
Polecam.
Odsłon: 1626
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 139
Składniki
Parówki przekrawamy po długości zostawiając u góry w całości na około 1 cm. Następnie wyginamy je w kształt serca i spinamy wykałaczką. Na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju i wkładamy nasze parówki. Do każdej z nich wbijamy jajko. Solimy i pieprzymy, oraz smażymy pod przykryciem do ścięcia się jaja. Życzę powodzenia.