Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wartościowe śniadanie.
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 100
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6602
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 165
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1233
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5735
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 100
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6602
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 165
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1233
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5735
Składniki
W misce blendera umieścić pokrojonego banana, pokrojone pół jabłka ze skórką, bez gniazda nasiennego, szpinak, kawałki imbiru, płatki owsiane, olej lniany i ok. 100 ml wody. Zmiksować. Dodać jeszcze sok z połowy cytryny, miód do smaku i pozosatałą wodę. Ponownie zmiksować. Śniadanie gotowe. Smacznego.