Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szalony pomysł mojej babci z Bieszczad na smaczne jajka na śniadanie wielkanocne.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 195
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 210
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 117
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 195
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 210
Składniki
Wykonanie: Ugotowane jajka przekroić na połówki, wyjąć żółtka, dodać majonez, musztardę, posiekaną natkę pietruszki, paprykę wędzona, sól i pieprz do smaku, dokładnie utrzeć i odstawić w chłodne miejsce. Białka jajek panierować w mące, maczać w rozbełtanym jajku i ponownie panierować w bułce tartej. Smażyć na głębokim tłuszczu około 2 minut. Następnie odsączyć na ręczniku papierowym i napełnić szprycą przygotowanym schłodzonym farszem. Ozdobić natką pietruszki, posypać lekko pieprzem i podawać na śniadanie wielkanocne. SMACZNEGO.