Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smarowidełko wyszło pyszne,polecam wypróbować ,a nie pożałujecie:)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1110
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 57
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 68
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 73
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1110
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 258
Składniki
Kiełbasę i mięso z kurczaka zmielić.Zmielić papryki,oraz czosnek wszystko smażyć na 2 łyżkach smalcu z gęsiny.. Osobno podsmażyć pora i utarte jabłko. Do zmielonego smażonego mięsa ,dodać zrumienionego pora z jabłkiem,dodać przyprawy i doprawić do smaku.Smażyć 20 min.wszystko razem. Smalczyk wylać do miseczki i czekać jak zastygnie,a potem zajadać ze smakiem. Smacznego życzę!