Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, mega warzywny i serowy omlet na śniadanie na pewno poprawi humor ukochanej osoby. Polecam przepis.
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7238
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2046
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7238
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 178
Składniki
Warzywa myjemy. Batata i cukinię obieramy. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Wszystkie warzywa kroimy w kosteczkę. Na patelnię wlewamy olej i wrzucamy trochę masła, rozgrzewamy. Wrzucamy warzywa, szpinak i czosnek na patelnię i smażymy na średnim ogniu do miękkości. Szczypiorek szatkujemy i dorzucamy do warzyw. Jajka rozkłócamy, dodajemy przyprawy i smietankę. Wlewamy masę na warzywa i zmniejszamy ogień. Przykrywamy pokrywką. Smażymy na małym ogniu do zetnięcia się masy. Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego ;)