Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
(1 szt./20 kalorii)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Ser, mąkę, żółtka i słodzidło wymieszać w misce (łyżką). W drugiej misce ubić pianę z białek, przełożyć do "sera" i delikatnie połączyć. Smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu. Nakładać ciasto łyżką, czekać aż pojawią się "dziurki powietrza", przewracać na drugą stronę. Podawałam z pozostałością serka homogenizowanego, ale równie dobrze smakują z musem owocowym, dżemem lub po prostu same.