Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś smacznego na śniadanko. Warto ten przepis wypróbować.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 420
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 271
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 139
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 420
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić w maszynce, dodać mąkę, sól, jajo i wymieszać składniki. Na stolnicy wysypanej mąką formować wałeczki, ciąć na kawałki, obtaczać w mącę i smażyć na maśle z obu stron na rumiano. Możemy zrobić na słodko, dodając cukier waniliowy i bakalie.