Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaskowe. Ten smak wszyscy znają z wakacji u babci.
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 355
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 58
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 355
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 58
Składniki
Ciepłe mleko, mąkę i drożdże wymieszać i odstawić, aby ciasto urosło, po czym ubić łopatką, dodać łyżeczkę soli, cukru, łyżkę masła i całe jajka. Bezpośrednio przed smażeniem włożyć do ciasta obrane i pokrojone w plasterki jabłka. Usmażyć na gorącym tłuszczu.