Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne racuchy z serem. Zapraszam na filmik
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2225
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 116
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 361
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Jajak wbic do większej miski dodać szczyptę soli zakrecić chwilę mikserem, wlać mleko zakręcić 1 minutę dodać ser ,zakręcić chwilę do połączenia się składników. Otrzeć skórkę z pomarańczy i cytryny.Teraz przesiać makę do naszej miski , dodać proszek do pieczenia i cukier wszystko to wymieszać mikserem. Przykryć miskę odstawić ciasto do lodówki na 30 minut.
Smażymy racuchy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podajemy z ulubionym dżemem lub posypane cukrem pudrem. SMACZNEGO! Zajrzyj na przepis na mój kanał na Youtube. Kilknij tu na dole na filmik.