Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na śniadanie poleca się puszysty omlet. Idealna propozycja na śniadanie, kiedy znudziły się kanapki, jajecznica, czy brak pomysłu. Można również zapakować do lunchboxa, czy na drugie śniadanie do pracy lub szkoły.
patelnia, deska do krojenia
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1659
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 100
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 151
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 150
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1659
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 100
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 151
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 150
Składniki
Do miseczki wbijamy 3 jajka, mieszamy. Wędlinę, ser żółty oraz natkę pietruszki drobno siekamy. Wszystko razem mieszamy, doprawiamy do smaku. Na małej patelni roztapiamy 1 łyżkę masła, wlewamy masę jajeczną. Smażymy na małym ogniu ok 4 do 5 minut, przekręcamy na drugą stronę - można użyć do tego talerza, smażymy kolejne kilka minut, aż omlet będzie złoty z obu stron. Wykładamy na talerz i zjadamy ze smakiem. Smacznego!