Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetyczne śniadanie, które skusi każdego małego niejadka.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 54
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 263
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5413
Składniki
Do wysokiego szklanego naczynia wsypać truskawki (lub czerwone porzeczki), dodać odrobinę cukru pudru do smaku i zmiksować.
Następnie przelać powstały mus do miseczki lub szklanki, przykryć jogurtem naturalnym, a na jego powierzchnię dosypać płatki śniadaniowe (np. Lubella Mlekołaki Choco Kulki).
Udekorować liśćmi mięty. Opcjonalnie na warstwę z jogurtem dodać jeżyny.