Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Płatki owsiane, kokosowa śmietanka, świeży sok z marchwi, chrupiące orzechy. Jest zdrowo, jest smacznie, jest jesiennie!
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 27
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 720
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3802
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 434
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2290
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 27
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 720
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3802
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 434
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2290
Składniki
Płatki owsiane wymieszać z cynamonem, zalać mlekiem i odstawić na minimum kilka godzin (najlepiej zrobić to na całą noc). Rano przełożyć płatki do rondelka i podgrzać. W tym czasie ubić mleczko kokosowe, delikatnie wymieszać z jogurtem naturalnym. Orzechy włoskie drobno posiekać. Ciepłe płatki owsiane przełożyć do miseczki, zalać świeżym sokiem marchwiowym oraz kokosową śmietanką. Posypać orzechami.