Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z serka naturalnego typu Bieluch wychodzą puszyste i lekkie. Można do nich dodać dowolne owoce lub kawałki gorzkiej czekolady. Z powodzeniem możesz zaserwować je na śniadanie lub słodką przekąskę.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 86
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 415
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 160
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 20
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 86
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 415
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19579
Składniki
Jajko połącz z serkiem i syropem klonowym. Dokładnie wymieszaj. Następnie wsyp mąkę wraz z proszkiem do pieczenia oraz cynamon, ponownie zmieszaj wszystkie składniki.
Na patelni rozgrzej oliwę. Za pomocą łyżki wykładaj ciasto i smaż do zarumienienia z obydwu stron.
Placuszki podawaj z owocami, polane syropem klonowym lub posypane cukrem pudrem.