Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Parówkę pokroić na cieniutkie plasterki. Cukinię i pieczarki pokroić w kostkę mniej więcej rozmiarów plasterka parówki. Cebulę poszatkować drobno. Przygotować gęste ciasto. Na rozgrzany olej nałożyć ciasto. na wierzch szybko poukładać cukinię, pieczarki, parówkę, obsypać cebulą i przykryć odrobiną ciasta. Kiedy się podsmaży przewrócić. Podawać na gorąco z ulubionym sosem. Smacznego.