Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy jest mi smutno to robię sobie te naleśniki. W domu pachnie piernikiem, przypominają mi się święta i od razu jest mi weselej. A do tego ich przygotowanie jest banalnie proste.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 805
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 119
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 805
Składniki
A teraz wstrząsająco skomplikowany przepis: wszystko wrzucamy do miski i miksujemy na wolnych obrotach, aż masa będzie jednolita. Następnie smażymy średniej wielkości placuszki (jak pancakes). Na wierzch kładziemy łyżeczkę miodu i kilka plasterków kiwi lub banana.