Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty do kanapek, można je zrobić z wielu produktów. Uwielbiam pasty z wędzonych ryb, obłędnie smakują. Zapraszam do wypróbowania mojej wersji pasty z wędzonej makreli.
miska, nóż, garnek do gotowania jajek, łyżka, widelec
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 110
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1719
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 241
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 110
Składniki
Osącz groszek na sicie.
Ugotuj jajka na twardo, obierz ze skorupek i posiekaj drobno.
Obierz i rozdrobnij rybę, uważając na ości.
Posiekaj drobno cebulę i zieleninę.
Włóż wszystkie składniki do miski, dodaj majonez, jogurt, sól i pieprz, zieleninę, dobrze wymieszaj składniki. Jeśli lubisz bardziej kremowe pasty, rozetrzyj składniki jeszcze dobrze widelcem lub zblenduj. Przed podaniem odstaw pastę do schłodzenia. Smakuje bardzo dobrze z dowolnym pieczywem.
Jeśli pokroisz składniki niezbyt drobno i delikatnie wymieszasz, zamiast pasty będzie sałatka. Smacznego!