Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wędzonej makreli, twarogu i czerwonej cebuli. Co może być lepszego na niedzielne śniadanie ;)
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 290
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 290
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 5003
Składniki
Cebulę drobno posiekać.
Ser, jogurt i posiekaną cebulę umieścić w większym naczyniu, rozgnieść, na przykład drewnianą łyżką i dokładnie wymieszać.
Makrelę obrać i dodać do pasty przygotowanej w etapie 2. Całość doprawić solą i wymieszać.
Pasta, jak to większość past kanapkowych nie prezentuje się rewelacyjnie, więc ozdobiłam ją przed podaniem winogronami ;)