Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makrela z dodatkiem twarogu to smaczne połączenie na kanapce ;) Polecam!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 33
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Z ryby wyciągnąć kręgosłup, większe ości, pozostałość zmielić. Twaróg chudy także zmielić. Dodać przyprawy, śmietanę i całość ręcznie dokładnie połączyć.
Najlepiej smakuje z chlebkiem, z dodatkiem liści oregano :) Smacznego!