Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta rybna ze szczypiorem,jajkiem na chleb. Polecam.
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 75
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 97
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 289
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 75
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 97
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 289
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i ości, ugniatamy widelcem. Szczypior razem z cebulkami myjemy, osuszamy i drobno kroimy, dodajemy do rozdrobnionej ryby. Jajka gotujemy na twardo 8 minut w 100 stopniach Celsjusza, studzimy, obieramy ze skorupek i drobno kroimy.
Drobno pokrojone jajka dodajemy do miseczki z rybą i szczypiorem, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą i jeszcze rozgniatamy widelcem, mieszamy. Tak gotową pastę przykrywamy talerzykiem i wstawiamy do lodówki na pół godziny żeby składniki przeszły smakiem. Smacznego!!!