Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło do pieczywa, które można przyrządzać na wiele sposobów, a bazą jest wędzona makrela. Tym razem przyrządziłam pastę z makreli z dodatkiem jajek, ogórków konserwowych, szczypiorku i majonezu.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 41
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 267
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1705
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 41
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 267
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1705
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 124
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i mięso oddzielamy od kręgosłupa oczyszczając go z ości. Rozgniatamy widelcem
Jajka ugotowane na twardo kroimy na ćwiartki i rozgniatamy widelcem
Ogórki kroimy w drobniutką kosteczkę Szczypiorek siekamy drobno
Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą. Dodajemy majonez i wszystko razem mieszamy
Podajemy z pieczywem. Smaczne w towarzystwie liści sałaty