Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałam Wam zaproponować przepis na pastę z dorsza z musztardą francuską. Musiałam ją zrobić trochę po mojemu i dodałam do pasty ostrą musztardę francuską i wyszło przepysznie :-)
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 895
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 33
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 99
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 117
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 895
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 33
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 99
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 117
Składniki
Dorsza obieramy i chwilę blendujemy (zamiennie można rozgnieść rybę widelcem). Następnie do miski dodajemy rozkruszony twaróg, majonez, musztardę, pokrojoną w kosteczkę cebulę i posiekany koperek. Wszytko mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Gotowe! SMACZNEGO!!!