Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis przyniósł mój syn ze szkoły gastronomicznej. Na ostatnich warsztatach robili pasty twarogowe. Pomyślałam, że na jutrzejsze śniadanko przyda się jakaś odmiana.
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 59
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 114
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 181
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1268
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 59
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 114
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6630
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 181
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1268
Składniki
Ser rozgnieść widelcem, dodać jaja ugotowane na twardo, paprykę pokrojoną w drobną kostkę, czosnek przeciśnięty przez praskę. Wszystko dokładnie wymieszać, dodać jogurt i majonez. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pasta bardzo ładnie się prezentuje i smakuje wybornie. Smacznego.