Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka świeżych składników i pasta jak z najlepszej restauracji w 2 minuty na Twoich kanapkach. Wypróbuj koniecznie!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
Avocado obierz i wyjmij pestkę, pomidorki umyj.
Warzywa posiekaj na desce ostrym nożem lub skrobką/packą. Dodaj pomidory suszone, majonez i przyprawy.
Siekaj wszystko razem na desce, aż warzywa połączą się z majonezem w przyjemną konsystencję pasty.
Podawaj z ulubionym pieczywem i jajkiem smacznego.