Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pasta jajeczno-ogórkowa"
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 52
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7216
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 52
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7216
Składniki
Obierz i posiekaj jajka, dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki konserwowe, majonez (lub twarożek i śmietanę), natkę pietruszki, przyprawy oraz rosół. Całość dokładnie wymieszaj. Podawaj pastę z kawałkami bułki.Źródło: Olivia