Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna z twarogiem to doskonały dodatek do pieczywa. Sprawdzi się na pożywne śniadanie lub kolację. Jej smak podkręca wyrazisty cos na bazie delikatnego jogurtu naturalnego, ostrego chrzanu i lekko słodkiej musztardy miodowej. Smak pasty można wzbogacić o pęczek świeżego szczypiorku lub dodatek majonezu.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1222
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 431
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 296
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1222
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 431
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 296
Składniki
W rondelku nastaw wodę, dodaj szczyptę soli. Jajka wkładaj delikatnie do wrzącej wody. Gotuj przez około 10 minut. Ugotowane jajka przepłucz zimną wodą, obierz ze skorupki i pokrój w kostkę.
Twaróg przełóż do miski i rozgnieć go widelcem. Dodaj pokrojone jajka. Następnie przełóż do miski jogurt naturalny, chrzan i musztardę. Pastę jajeczną dopraw solą i pieprzem. Całość wymieszaj.
Pastę jajeczną z twarogiem serwuj jako dodatek do pieczywa. Jej smak możesz wzbogacić o szczypiorek lub ulubione warzywa. Świetnie sprawdzi się tutaj rzodkiewka lub zielony ogórek.